ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η TLC ιδρύθηκε το 1998 από στελέχη με σημαντική εμπειρία στο χώρο της παροχής υπηρεσιών στον τομέα του επίπλου γραφείου & σπιτιού.

Η TLC δραστηριοποιείται με επιτυχία σε εξειδικευμένες υπηρεσίες που αφορούν το οικιακό η επαγγελματικό έπιπλο όπως π.χ. γραφεία, βιβλιοθήκες, διαχωριστικά, καναπέδες, καθίσματα αμφιθέατρων, κα.

ΟΡΟΣΗΜΑ

Το βασικό ορόσημο της εταιρείας είναι:

Η εταιρεία αναλαμβάνει το έργο της διακίνησης και συναρμολόγησης επίπλων γραφείων για όλες τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες Πανελλαδικά.

Υπογράφεται σύμβαση με τον όμιλο SATO για τη διανομή επίπλων γραφείου σε όλη την Αττική.

Η TLC αναλαμβάνει την ευθύνη της συναρμολόγησης επίπλων γραφείου του ομίλου SATO για όλους τους πελάτες του.

Η εταιρεία αναλαμβάνει τη διαχείριση της αποθήκης , τη διανομή και τη συναρμολόγηση για όλα τα προϊόντα του σήματος Bo Concept και DIVANI&DIVANI του ομίλου SATO. Στη συνέχεια αναλαμβάνει το εξουσιοδοτημένο Service για όλα τα προϊόντα του ομίλου SATO.

H συνεργασία με τον όμιλο SATO επεκτείνεται περαιτέρω αναθέτοντας στην εταιρεία την διαχείριση των κεντρικών αποθηκών του Ομίλου στη Μαγούλα Αττικής.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων , η TLC αναλαμβάνει την αποθήκευση, διακίνηση και συναρμολόγηση όλου του εξοπλισμού επίπλων των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Η εταιρεία αναλαμβάνει το έργο της διακίνησης και συναρμολόγησης του εξοπλισμού επίπλων των σουιτών του σταδίου Καραισκάκη.

Η  TLC αναλαμβάνει τη διακίνηση και συναρμολόγηση επίπλων για τα brand ENTOS και LEATHER CONCEPT του ομίλου SATO και στη συνέχεια το δίκτυο καταστημάτων της Vodafone (περίπου 350 καταστήματα) Πανελλαδικά.

Η εταιρεία αναλαμβάνει τη διακίνηση και συναρμολόγηση των επίπλων για το brand της HAWORTH. Στη συνέχεια , επεκτείνει τις δραστηριότητες της και στο εξωτερικό αναλαμβάνοντας τη συναρμολόγηση του εξοπλισμού επίπλων γραφείου Ελληνικών τραπεζών σε χώρες των Βαλκανίων, όπως Βουλγαρία , Ρουμανία και Αλβανία.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ – ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ

Η TLC απασχολεί 50 εξειδικευμένα στελέχη σε διοικητικό & εργατοτεχνικό προσωπικό στα οποία επενδύει συστηματικά μέσα από συνεχή εκπαίδευση σε συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρείες συμβούλων με στόχο την διαρκή αναβάθμιση & παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

Η TLC έχει υλοποιήσει μία σειρά από μεγάλα έργα διακίνησης, συναρμολόγησης και τεχνικής υποστήριξης πελατών με ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις τόσο στους χρόνους παράδοσης όσο και στην ταχύτητα ανταπόκρισης σε αιτήματα παροχής τεχνικής υποστήριξης και αποκατάστασης προβλημάτων.

Μερικά από τα μεγαλύτερα έργα που έχουν υλοποιηθεί είναι:

  • Αποθήκευση – διακίνηση – συναρμολόγηση εξοπλισμού επίπλων για τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις : Ολυμπιακού χωριού στους Θρακομακεδόνες, Κέντρου Τύπου, Δημοσιογραφικού Χωριού, Αθλητικών Εγκαταστάσεων (ΟΑΚΑ, Γουδί, Κλειστά Γήπεδα Περιστερίου, ΣΕΦ κ.α. ). Η TLC διακίνησε και συναρμολόγησε στις ανωτέρω εγκαταστάσεις συνολικά 19.500 τεμάχια σε χρονικό διάστημα 3 μηνών.
  • Διακίνηση και συναρμολόγηση εξοπλισμού γραφείων στα κεντρικά γραφεία και σε 500 κατάστηματα των τραπεζών ΕΘΝΙΚΗΣ, ALPHA, EUROBANK. Το έργο υλοποιείται και μέχρι σήμερα έχουν διακινηθεί συναρμολογηθεί συνολικά 92.200 τεμάχια.
  • Διακίνηση και συναρμολόγηση εξοπλισμού γραφείων στο δίκτυο καταστημάτων Vodafone. Το έργο περιλαμβάνει τη διακίνηση και τη συναρμολόγηση εξοπλισμού γραφείων σε όλα τα καταστήματα του ομίλου Vodafone στην Ελλάδα. Από τα τέλη του 2006 και μέχρι σήμερα έχουν διακινηθεί και συναρμολογηθεί 24.000 τεμάχια σε 250 καταστήματα
  • Διακίνηση και συναρμολόγηση εξοπλισμού γραφείων στα γραφεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας στο Μοσχάτο. Η TLC διακίνησε και συναρμολόγησε συνολικα 5.000 τεμάχια σε χρονικό διάστημα 15 ημερών.
  • Διακίνηση και συναρμολόγηση εξοπλισμού γραφείων σε 250 Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών (ΚΕΠ) σε όλη την Αττική. Διακινήθηκαν και συναρμολογήθηκαν 12.500 τεμάχια σε χρονικό διάστημα 2 μηνών περίπου.
  • Διακίνηση και συναρμολόγηση εξοπλισμού γραφείων σε 200 καταστήματα του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων Πανελλαδικά. Η TLC διακίνησε και συναρμολόγησε συνολικά 30.000 τεμάχια σε χρονικό διάστημα 2 μηνών.
  • Διακίνηση και συναρμολόγηση εξοπλισμού γραφείων στο ογκολογικό νοσοκομείο Αθηνών. Διακινήθηκαν και συναρμολογήθηκαν 7.000 τεμάχια σε χρονικό διάστημα 15 ημερών.
  • Διακίνηση και συναρμολόγηση εξοπλισμού επίπλων στα κεντρικά γραφεία μεγάλων εταιρειών, όπως η Coca – Cola , Παπαστράτος , Vodafone κ.α. ο μέσος αριθμός τεμαχίων που έχει διακινηθεί ανέρχεται σε 7.500 τεμάχια και τα έργα ολοκληρώθηκαν σε 2 εβδομάδες.
  • Αντικατάσταση υφασμάτων σε 6.000 καθίσματα διευθυντικά, υπαλληλικά και αναμονής στην Εθνική Τράπεζα.
  • Συναρμολόγηση εξοπλισμού γραφείων στο νέο 7οροφο κτίριο του ΟΠΑΠ.

Δώστε ζωή στα έπιπλά σας